b565e44fb8b125ced088392a45b1e7d23ac94ef4e473979adb1b30d9376baffe.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

311.0 kcal

Vetten

16.2 g

Verzadigde vetzuren

6.4 g

Koolhydraten

24.4 g

Suikers

3.0 g

Vezels

1.5 g

Eiwitten

16.0 g

Zout

2.2 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (20 min.)
  1. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  2. Warm de gehaktballen op.

  3. Snij de rode ui en de wortel in kleine stukjes.

  4. Snij de olijven in rondjes. Zorg dat je per gehaktbal 2 stukjes olijf hebt.

  5. Snij per gehaktbal 2 cirkels uit de kaas. Zorg steeds dat de diameter van de stukjes kaas groter zijn dan die van de stukjes olijf.

  6. Bereiding (10 min.)
  7. Verdeel de krulsla over een groot bord.

  8. Maak per gehaktbal een opgerolde nestje van de pasta. Leg vervolgens steeds de gehaktbal in het midden.

  9. Maak een bekje met een stukje wortel, gebruik de ui als wenkbrauwen en de kaas met olijf als oogjes. Met de peterselie maak je een hip kapseltje.