Energie
139 kcal
Vetten
4.5 g
Verzadigde vetzuren
1.3 g
Koolhydraten
15.4 g
Suikers
6.1 g
Vezels
1.8 g
Eiwitten
8.3 g
Zout
1 g
Hou 1 takje waterkers per persoon apart en snipper de rest fijn.
Snipper het bieslook fijn.
Snij de sneetjes Ganda-ham in de lengte in 2. Vorm roosjes.
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
Steek figuurtjes uit het brood met een uitsteekvorm naar keuze.
Meng de ricotta met de fijngesnipperde waterkers en het bieslook. Voeg het pompelmoessap toe en kruid met zwarte peper.
Verdeel de ricottamengeling over het brood, leg er een partje pompelmoes en een Ganda-hamroosje op. Werk af met een takje waterkers.