Groentedip met regenbooggroentjes.

nutriscore
b40c44b91335a819af5a9c7db82de2920a3c1cab5dae35de000605fc3d40cf6d.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

114 kcal

Vetten

6.7 g

Verzadigde vetzuren

4.4 g

Koolhydraten

6.5 g

Suikers

6.3 g

Vezels

3.5 g

Eiwitten

5 g

Zout

0.4 g

Bereidingswijze

  1. Snij de paprika in dunne reepjes. Snij enkele gele reepjes in 2. Verdeel de bloemkool in roosjes. Snipper het bieslook fijn.

  2. Meng de yoghurt met de roomkaas en het bieslook. Kruid met zout.

  3. Maak met de halve reepjes gele paprika zonnestralen rond je dip.

  4. Vorm regenbogen met de overige paprikareepjes en gebruik bloemkoolroosjes als wolken.