Groentebrochette met parelcouscous.

nutriscore
Groentebrochette met parelcouscous
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

494 kcal

Vetten

18.8 g

Verzadigde vetzuren

3.1 g

Koolhydraten

62.9 g

Suikers

13.6 g

Vezels

5.1 g

Eiwitten

15.7 g

Zout

2 g

Bereidingswijze

  1. Maak de couscous klaar zoals aangegeven op de verpakking. Roer los met een vork en kruid met peper en zout.

  2. Snij de courgette in schijven van 1 cm, de rode ui in brede kwartjes. Verwijder de pitten en witte zaadlijsten van de rode paprika en snij in stukken van 2 op 2 cm.

  3. Steek alle groentjes afwisselend op een brochettestokje. Strijk in met de olijfolie en kruid met peper en zout. Bak ze gedurende 10 min. op een hete barbecue. Draai af en toe om.

  4. Meng de parelcouscous met de pesto. Verdeel over de borden en serveer er een groentebrochette bij.