Grillkaasfrietjes met granaatappelpitjes.

nutriscore
4c1cbf74bd48190aca773c5aec698d3abc84474e7470d6412095bf683a19a87e.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

365.0 kcal

Vetten

27.2 g

Verzadigde vetzuren

13.9 g

Koolhydraten

15.8 g

Suikers

7.0 g

Vezels

1.4 g

Eiwitten

13.5 g

Zout

1.7 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snij de grilkaas in plakken en daarna in frietjes van 1 cm dik. Dep goed droog. Wentel door de bloem en schud de overtollige bloem eraf.

  3. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Schep halverwege om.

  4. Meng intussen de mayonaise met de srirachasaus. Snipper de munt fijn.

  5. Snij de granaatappel open en klop er met een houten lepel (boven een hoge mengkom) de pitjes uit.

  6. Leg de frietjes op een serveerschaaltje en lepel er de sriracha-mayonaise over. Bestrooi met de munt en de granaatappelpitjes.