Gnocchi met burrata en rucola.

nutriscore
Gnocchi met burrata en rucola
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

542 kcal

Vetten

37.8 g

Verzadigde vetzuren

20.2 g

Koolhydraten

32.5 g

Suikers

5.4 g

Vezels

3.9 g

Eiwitten

16 g

Zout

2.4 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak de gnocchi zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Laat de burrata uitlekken en snij de tomaten fijn.

  3. Verdeel de rucola over een mooie grote schaal of bord. Schik er de burrata op, werk af met de gebakken gnocchi en lepel er de stukjes tomaat over. Kruid met peper en zout.

Tip
Afwerking

Wil je je burrata graag wat pimpen? Voeg wat balsamico, basilicumblaadjes en/of pijnboompitjes toe.