Gevogeltegourmet met aardappelpannetje en fruitig slaatje.

nutriscore
97955adb09596552a72d1e1da676129711df471417a0b92dfb41c6c4fe5458f7.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

573.0 kcal

Vetten

32.6 g

Verzadigde vetzuren

10.6 g

Koolhydraten

31.7 g

Suikers

7.4 g

Vezels

3.8 g

Eiwitten

36.2 g

Zout

5.0 g

Bereidingswijze

  1. Snij de venkel in de lengte in 4, verwijder de harde kern en snipper fijn.

  2. Rooster de hazelnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof.

  3. Snij de ongeschilde peer in de lengte in 4 en daarna in plakjes. Snij de randjes van de kaas.

  4. Doe de rucola, de peer en de venkel in een slakom en meng er de vinaigrette onder. Kruid met peper en zout en bestrooi met de hazelnoten.

  5. Vul de gourmetpannetjes met de bakaardappelen en leg er een sneetje kaas over. Laat bakken tot de kaas gesmolten is.

  6. Vet intussen de bakplaat van het gourmetstel in met de olijfolie en bak het vlees.