Gestoofde groenten
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

268 kcal

Vetten

2.5 g

Verzadigde vetzuren

0.4 g

Koolhydraten

41.1 g

Suikers

6.8 g

Vezels

14.6 g

Eiwitten

13.1 g

Zout

1.8 g

Bereidingswijze

  1. Schil de rapen en snij samen met de ui in gelijke kwartjes. Hak de koriander grof.

  2. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de ui 2 min.

  3. Snij de minikrieltjes in 2 en voeg samen met de broccolimix en de rapen toe aan de kookpot. Overgiet met 150 ml water per persoon en verkruimel er de bouillon over. Laat ± 15 min. koken.

  4. Spoel de kikkererwten onder koud water en voeg 3 min. voor het einde toe aan de stoofpot. Werk af met de koriander.