Frozen cocos bites.

nutriscore
Frozen cocos bites
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

231 kcal

Vetten

9.5 g

Verzadigde vetzuren

7.8 g

Koolhydraten

25.5 g

Suikers

23.9 g

Vezels

9.5 g

Eiwitten

6.2 g

Zout

0.1 g

Bereidingswijze

  1. Snij de dadels open en haal er de pit uit. Doe samen met 30 g kokospoeder, 15 g ahornsiroop en het cacaopoeder in een blender en mix 10 sec.

  2. Leg een vel plastic folie over een siliconen cupcakevorm. Vul met de dadelmengeling.

  3. Rooster 2 el kokospoeder in een braadpan met antiaanbaklaag zonder vetstof.

  4. Doe de rest van het kokospoeder, de ahornsiroop, het yoghurtalternatief en de kokosolie in de blender. Vul de cupcakevorm hiermee aan en bestrooi met de gekleurde kokos. Laat ± 3 uur opstijven in de diepvries. Haal 15 min. voor het serveren uit de diepvries.

Tip
Fan van Griekse yoghurt?

Deze yoghurt bites zijn ook overheerlijk met Griekse yoghurt. Ze zijn altijd handig om in je diepvries te hebben als extraatje bij het ontbijt of als tussendoortje.