Feestelijke gourmetsalade.

nutriscore
03af3410a73a9abf9368e110c2e1a2715de869463740f325f788b2677de5f2ba.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

134 kcal

Vetten

7.4 g

Verzadigde vetzuren

1.8 g

Koolhydraten

11.5 g

Suikers

9.8 g

Vezels

3.6 g

Eiwitten

3.5 g

Zout

0.1 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min.)
  1. Snij de kaki in 2 en daarna in dunne halvemaantjes.

  2. Snipper de rode ui en het bieslook fijn.

  3. Pluk de blaadjes fijnproeverswitloof.

  4. Bereiding (5 min. )
  5. Doe de slamix in een serveerschaal en voeg de blaadjes fijnproeverswitloof toe.

  6. Meng de kaki en de rode ui onder de salade.

  7. Voeg de mayonaise, de helft van het bieslook en het currypoeder toe aan de yoghurt.

  8. Bestrooi de salade met de rest van het bieslook en het chiazaad en bedruppel met het kerriesausje. Werk af met de eetbare viooltjes.