Eenpansgerecht met kip, aardappel en courgette.

nutriscore
Eenpansgerecht met kip, aardappel en courgette
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

424 kcal

Vetten

21.8 g

Verzadigde vetzuren

5.6 g

Koolhydraten

17 g

Suikers

5.8 g

Vezels

3.3 g

Eiwitten

38.7 g

Zout

1.9 g

Bereidingswijze

  1. Snij de ongeschilde courgette in blokjes van max. 1 cm. Snij de tomaten in 2.

  2. Verhit de olijfolie in een hoge braadpan en bak de kippenhaasjes 2 à 3 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.

  3. Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak 5 min. mee.

  4. Roer er de aardappelpartjes, de zwarte olijven en de tomaatjes onder. Kruid met peper en zout en laat nog ± 5 min. verder garen.