Chocoladeyoghurt met frambozen.

nutriscore
73ed0fbe102b76367c1574d48230d3509db11e3fa6f1790aabf8ca9d3170b291.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

351.0 kcal

Vetten

23.6 g

Verzadigde vetzuren

14.7 g

Koolhydraten

25.4 g

Suikers

23.4 g

Vezels

2.8 g

Eiwitten

8.0 g

Zout

0.2 g

Bereidingswijze

  1. Kook de halfvolle melk. Voeg de pure chocolade toe en roer tot alles gesmolten is. Haal van het vuur.

  2. Meng er 3/4 Griekse yoghurt onder.

  3. Verdeel over de glaasjes en zet 1 u. in de koelkast.

  4. Rasp intussen de melkchocolade.

  5. Lepel de rest van de Griekse yoghurt boven op de glaasjes en werk af met de frambozen en de melkchocoladeschilfers.