Cavatappi met prei en gerookte zalm.

nutriscore
Cavatappi met prei en gerookte zalm
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

821 kcal

Vetten

39.3 g

Verzadigde vetzuren

11.5 g

Koolhydraten

78.2 g

Suikers

6.2 g

Vezels

7.4 g

Eiwitten

34.9 g

Zout

4.2 g

Bereidingswijze

  1. Spoel de prei onder koud water en snij in fijne ringen, ook het groen.

  2. Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de preiringen 10 min. Kruid met peper en zout.

  3. Kook intussen de cavatappi gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af.

  4. Meng de Boursin samen met 2/3 van de zalmreepjes onder de prei. Voeg de cavatappi toe en roer goed om.

  5. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de rest van de zalmreepjes en de pijnboompitten.