Butternutsteak met Chinese kool.

nutriscore
Butternutsteak met Chinese kool
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

255 kcal

Vetten

13.4 g

Verzadigde vetzuren

2 g

Koolhydraten

25.1 g

Suikers

6.3 g

Vezels

4.3 g

Eiwitten

6 g

Zout

2.1 g

Bereidingswijze

  1. Schil de gember en snipper fijn samen met het knoflook. Snij de butternut in schijven van 1 cm.

  2. Snij de Chinese kool in fijne reepjes. Laat de woknoedels weken in koud water tot ze loskomen.

  3. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de schijfjes butternut ± 4 min. langs elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en roerbak de Chinese kool samen met het knoflook en de gember. Verkruimel er het bouillonblokje over en overgiet met 5 cl water. Roerbak 5 min.

  5. Roer er de noedels onder en kruid met peper en zout.