Boterhammentaart met beenhamsalade.

Boterhammentaart met beenhamsalade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

228 kcal

Vetten

14.8 g

Verzadigde vetzuren

4.2 g

Koolhydraten

14.8 g

Suikers

4.1 g

Vezels

1.6 g

Eiwitten

8 g

Zout

1.2 g

Bereidingswijze

  1. Snij vierkanten uit de sneetjes brood en snij de komkommer in schijfjes.

  2. Besmeer alle sneetjes behalve één met beenhamsalade en leg er enkele schijfjes komkommer op.

  3. Stapel de boterhammen op elkaar en leg er het laatste sneetje bovenop.

  4. Meng de roomkaas met de plattekaas en smeer er alle kanten mee in.

  5. Snij de augurken in schijfjes en leg ze er in een waaier bovenop.

  6. Hak het bieslook fijn en strooi over de taart als gras.