Berloumi-brochette met broccolini en zomerse pastasalade.

nutriscore
Berloumi-brochette met broccolini en zomerse pastasalade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

759 kcal

Vetten

52.9 g

Verzadigde vetzuren

29.8 g

Koolhydraten

32.8 g

Suikers

6.8 g

Vezels

5.6 g

Eiwitten

35 g

Zout

5.2 g

Bereidingswijze

  1. Snij de grillkaas in blokjes en prik op brochettestokjes.

  2. Doe de broccolini in een aluminium schaaltje. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. Bak de grillkaas-brochettes en de broccolini ± 10 min op de barbecue.

  4. Snij intussen de tomaatjes in 2 en de ui in fijne ringen en meng voorzichtig onder de penne met pesto.

  5. Verdeel de pastasalade over de borden en serveer met de brochettes en de broccolini.

Tip
Zelf groene pesto maken?

Doe 100 g geraspte parmezaan, 1 dl olijfolie, 1 el geroosterde pijnboompitten, 1 teentje knoflook en de blaadjes van 1 basilicumplantje in een blender, kruid met peper en zout en mix fijn tot een gladde pesto.