Barbecueworst met groentebrochette en quinoa.

nutriscore
ce671d575f0a3235902d43adf674aac1e752e90677e4adf7330f1078d7db476e.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

546.0 kcal

Vetten

29.6 g

Verzadigde vetzuren

8.6 g

Koolhydraten

37.9 g

Suikers

14.7 g

Vezels

4.0 g

Eiwitten

38.4 g

Zout

3.5 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Snipper de lente-uitjes fijn.

  2. Wrijf de groentebrochettes in met de olijfolie.

  3. Bereiding (15 min. )
  4. Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Meng intussen de yoghurt met de wittewijnazijn, de mosterd en de vloeibare honing. Kruid met zwarte peper en zout. Roer alles goed door elkaar.

  6. Bak de worsten 4 min. aan elke kant en de brochettes 3 min. aan elke kant op een warme barbecue.

  7. Meng de lente-ui onder de quinoa en besprenkel met de yoghurtdressing.