Croque brie met champignons.

nutriscore
Croque brie met champignons
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

386 kcal

Vetten

21.9 g

Verzadigde vetzuren

14.1 g

Koolhydraten

27.7 g

Suikers

1.4 g

Vezels

5 g

Eiwitten

17 g

Zout

1.6 g

Bereidingswijze

  1. Snij de champignons in schijfjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de champignons en het knoflook 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Laat goed uitlekken.

  2. Snij de brie in repen en verdeel over de helft van de sneetjes brood. Verdeel er 1/3 van de champignons over en leg er een sneetje brood bovenop.

  3. Bak de croques 2 à 3 min. in de croque-monsieurmachine. Serveer met de rest van de champignons.