Okay Direct bekroond met Mercuriusprijs.

Gemaakt op 16/11/2022

Okay Direct bestaat één jaar en sleept, als kers op de (verjaardags)taart, de prestigieuze Mercuriusprijs van Comeos in de wacht. De innovatieve en unieke selfservice-winkel in Gent, waar klanten 24/7 boodschappen kunnen doen, lost de verwachtingen in met resultaten die positief evolueren en lovende klantenreacties. 

De Mercuriusprijs is al meer dan 30 jaar de meest prestigieuze prijs in de handel. Met de award bekroont Comeos, de federatie voor handel en diensten in België, durf en vernieuwing in de sector. Volgens de jury gaat het om een unieke formule. "Okay Direct is de eerste supermarkt in België die 24/7 toegankelijk is en ook de eerste plek waar klanten 's nachts de mogelijkheid hebben om levensmiddelen aan competitieve dagprijzen te kopen”, aldus de jury.
 

“Dit is voor het hele team van Okay een enorm deugddoende bekroning van het werk dat we, samen met onze collega’s van Colruyt Group Smart Technics, het voorbije jaar voor elkaar gekregen hebben. We blijven werken aan optimalisatie om nog beter te voldoen aan de noden van onze klanten", vertelt Gert Somers, verantwoordelijk voor Okay Direct.  

Vanuit het hele Okay-team danken we dan ook graag iedereen die samen met ons Okay Direct op de kaart zette, waaronder zeker ook onze klanten die op deze manier snel, goedkoop en makkelijk hun boodschappen komen doen!