Zomerse pasta met kaasdip en courgette.

nutriscore
1b19876365df78ae39f9c9b85f3c8c3d95c055000a435dfba2d73caa1321c7df.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

637 kcal

Vetten

28.4 g

Verzadigde vetzuren

5 g

Koolhydraten

74.5 g

Suikers

4 g

Vezels

5.2 g

Eiwitten

18.5 g

Zout

0.6 g

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  2. Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 2 en vervolgens in fijne plakjes. Snij de tomaatjes in 2.

  3. Verhit de olijfolie in een kookpot. Voeg de tomaten en de courgette toe en laat even bakken. Meng er eerst de dip en daarna de pasta onder.

  4. Verdeel over de borden en werk af met enkele blaadjes basilicum.