Yakitori-glaasje met pinda en lente-uitjes.

nutriscore
dd7d6ffe0d8b086bbec6f0ac43af7bdfe0e334b7355d0be2da0b1d0880060381.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

170.0 kcal

Vetten

4.3 g

Verzadigde vetzuren

0.9 g

Koolhydraten

22.9 g

Suikers

2.1 g

Vezels

1.2 g

Eiwitten

9.3 g

Zout

1.0 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de lente-ui fijn.

  2. Kook de rijstvermicelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng met de pinda’s en lente-ui.

  3. Warm de yakitori op (instructies: zie verpakking).

  4. Doe de rijstvermicelli in een glaasje en werk af met enkele druppels sojasaus en serveer met de spiesjes.