Veggieschotel met geroosterde wortel, feta en quinoa.

nutriscore
Veggieschotel met geroosterde wortel, feta en quinoa
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

435 kcal

Vetten

14.4 g

Verzadigde vetzuren

5.2 g

Koolhydraten

55.9 g

Suikers

19.9 g

Vezels

8.2 g

Eiwitten

16.6 g

Zout

1.9 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C

  2. Snij de geschilde wortelen in de lengte in 2. Leg alles op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en de honing. Kruid met de tijm, peper en zout.

  3. Rooster ± 20 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Spoel de quinoa onder koud water en kook gaar (instructies zie verpakking). Giet af.

  5. Spoel intussen de rode bonen onder koud water en laat uitlekken.

  6. Hak de peterselie grof en snij de feta in blokjes.

  7. Verdeel de wortelen, de quinoa, de feta en de rode bonen over de borden en bestrooi met de peterselie.