Ramen soep met noedels en groentemix.

nutriscore
Ramen soep met noedels en groentemix
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

280 kcal

Vetten

11.1 g

Verzadigde vetzuren

2.5 g

Koolhydraten

28.4 g

Suikers

5.5 g

Vezels

4.9 g

Eiwitten

14.2 g

Zout

3 g

Bereidingswijze

  1. Breng water aan de kook en kook de eitjes 10 min. hard. Pel en snij in 2.

  2. Verhit intussen de olijfolie in een wok en stoof de wokgroentjes 5 min.

  3. Laat de noedels 2 min. weken in koud water.

  4. Overgiet de groentjes met 1 L water (voor 4 personen) en breng aan de kook. Roer er de laatste minuut de noedels onder en breng alles op smaak met de sojasaus. Verdeel over kommetjes en schik er de halve eitjes bovenop.