Minikomkommer met kruidenkaas, zongedroogde tomaatjes en Brugse coppa.

nutriscore
baf241d583a27b81d82164db393a4989ab38f34367da2dc65376b44b3d0fba03.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

100.0 kcal

Vetten

6.3 g

Verzadigde vetzuren

3.5 g

Koolhydraten

4.2 g

Suikers

3.2 g

Vezels

0.8 g

Eiwitten

6.2 g

Zout

1.1 g

Bereidingswijze

  1. Snij de minikomkommers in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een koffielepel.

  2. Verdeel de kruidenkaas over de holte van de minikomkommers en strijk mooi plat.

  3. Snij de coppa en de zongedroogde tomaten in 2 .

  4. Verdeel nu afwisselend een sneetje coppa, een blaadje basilicum en een zongedroogd tomaatje op elke komkommerhelft. Herhaal.