Gepaneerde kabeljauw met rijst en groenten in kokossaus.

Gepaneerde kabeljauw met rijst en groenten in kokossaus
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

798 kcal

Vetten

42.2 g

Verzadigde vetzuren

19.2 g

Koolhydraten

68.4 g

Suikers

3.3 g

Vezels

6.5 g

Eiwitten

32.9 g

Zout

2 g

Bereidingswijze

  1. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in stukjes. Snipper de koriander fijn.

  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe. Giet af en laat uitlekken.

  3. Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en stoof de wokmix ± 5 min. Voeg de broccoli toe en overgiet met de kokosmelk. Laat even doorwarmen. Kruid met peper en meng er de helft van de koriander onder.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauwhaasjes 3 min. aan elke kant.

  5. Verdeel de rijst over de borden, schep er de groenten bovenop en leg de vis erop. Werk af met de rest van de koriander.