Courgetti met kruidenkaas en tomaten.

nutriscore
e546e41570f36d7864b8df8766a18fb62b56ee74cae6e5415fbd77e32fc9a634.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

605 kcal

Vetten

22.6 g

Verzadigde vetzuren

12.1 g

Koolhydraten

78.4 g

Suikers

8.4 g

Vezels

7.9 g

Eiwitten

18.6 g

Zout

0.6 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Leg intussen de kruidenkaas in het midden van een ovenschaal en schik er links de courgette rond en rechts de cocktailtomaten.

  3. Besprenkel met de olijfolie en de helft van de fijngesnipperde peterselie. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Meng de kaas onder de tagliatelle.

  6. Verdeel de tagliatelle over diepe borden, schep er de courgette op en werk af met de cocktailtomaten en de rest van de peterselie.