Cinnamonrolls met pecannoten.

Cinnamonrolls met pecannoten
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

394 kcal

Vetten

28.2 g

Verzadigde vetzuren

7.8 g

Koolhydraten

29.8 g

Suikers

21.5 g

Vezels

1.6 g

Eiwitten

4.6 g

Zout

0.6 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Meng intussen de bruine suiker met de boter en de kaneel. Hak de pecannoten grof.

  3. Rol het deeg uit en strijk de stippellijn glad zodat je een lang stuk deeg krijgt.

  4. Besmeer de volledige strook met het botermengsel en bestrooi met 3/4 van de pecannoten.

  5. Rol op aan de langste zijde van de strook, zodat je een rol van ± 1 m breed krijgt, en snij in 20 stukken (voor 8 personen). Leg in een ingevette springvorm en zet 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.

  6. Maak intussen het glazuur: meng het limoensap met de bloemsuiker. Bestrijk er de cinnamonrolls mee en werk af met de rest van de pecannoten.