Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of probleem, kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen. Vind je hier niet wat je zoekt, neem dan contact met ons op.

Vragen over OKay

Zijn de OKay-buurtsupermarkten en de OKAY-meubelwinkels één bedrijf?

Nee, we delen alleen tijdelijk dezelfde startpagina. De OKay-buurtsupermarkten zijn onderdeel van Colruyt Group en hebben, behalve dezelfde naam en startpagina, geen verband met de OKAY-meubelwinkels.

Waar vind ik de OKay-folder?

Om de folder te ontvangen heb je een Xtra-kaart of de Xtra-app nodig. Heb je nog geen Xtra? Vraag je Xtra-kaart online of in je OKay-winkel aan of download de Xtra-app. Heb je wel Xtra maar ontvang je de folder nog niet? Meld je dan hier aan met je Xtra-login, ga naar ‘Mijn communicaties’ en vink de OKay-folder aan.

Je kan de lopende folder ook steeds online bekijken.

Toch ergens een lagere prijs gezien?
Bij OKay bieden we je de laagste prijzen in je buurt. Om je dit te kunnen garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met de winkel- en folderprijzen van onze concurrenten. We houden bij deze prijsvergelijking rekening met de concurrenten die binnen een straal van enkele kilometers rondom je OKay-buurtsupermarkt liggen. Vind je ondanks onze inspanningen elders voor een bepaald product toch een lagere prijs, spreek dan gerust de store manager aan. Hij/zij betaalt je met de glimlach het verschil terug en past onmiddellijk de prijs aan.
Wat zijn de betaalmogelijkheden bij OKay?

In je OKay-winkel kan je betalen in contanten, met Bancontact/Mister Cash, Maestro, elektronische maaltijdcheques (Sodexo, Edenred en Monizze) of met de Colruyt-betaalkaart. Je kan ook betalen via je smartphone met de apps van KBC/CBC en Bancontact.

Vragen over je XTRA-klantenkaart

Welke voordelen krijg ik met XTRA?

Met Xtra krijg je altijd alle voordelen bij OKay. Je herkent je OKay-voordelen makkelijk aan dit symbool. 

Xtra geeft je ook alle specifieke voordelen bij 8 andere winkels en webshops van Colruyt Group: Colruyt, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand, Dreambaby, Collishop en Dats 24. Meer vragen over Xtra? Ga naar xtra.colruytgroup.be

Ik heb mijn XTRA-kaart aangevraagd, maar heb ze nog niet ontvangen.
Met een aanvraagformulier kan het een viertal weken duren alvorens je jouw Xtra-kaart in de bus krijgt. Vraag je je kaart online of met de Xtra-app aan, dan ontvang je ze binnen 10 dagen.
Is XTRA geldig bij OKay Compact?
Ja, maar bij OKay krijg je andere voordelen dan bij OKay Compact.
Is XTRA geldig bij Colruyt?
Ja, maar bij OKay krijg je andere voordelen dan bij Colruyt.
Ik wacht op mijn nieuwe XTRA-kaart maar wil nu al alle OKay-voordelen genieten.

Je kan een tijdelijke Xtra-kaart op drie manieren verkrijgen:

  • Via de OKay-website of de Xtra-website: na je registratie en de activatie van je Xtra-login, kan je meteen een tijdelijke Xtra-kaart downloaden en afdrukken.
  • Via de Xtra-app: download de Xtra-app via de App Store of Google Play. Na je registratie en de activatie van je Xtra-login in de Xtra-app krijg je een QR-code die meteen werkt.
  • Via een Xtra-aanvraagformulier: gebruik de tijdelijke Xtra-kaart onderaan op het formulier.

Je tijdelijke Xtra-kaart is 6 weken geldig en geeft je de specifieke voordelen van de deelnemende winkels van Colruyt Group. Gebruik deze tijdelijke kaart tot je jouw definitieve Xtra-kaart thuis ontvangt.

Krijg ik met mijn tijdelijke XTRA-kaart dezelfde voordelen?
Met je tijdelijke Xtra-kaart krijg je alle specifieke voordelen bij OKay en 8 andere winkels en webshops van Colruyt Group. Je kan je tijdelijke kaart gebruiken tot je jouw Xtra-kaart thuis ontvangt. Je tijdelijke Xtra-kaart is 6 weken geldig. Gebruik deze tijdelijke kaart tot je jouw definitieve Xtra-kaart thuis ontvangt.
Ik wil een XTRA-kaart, maar wil de folder niet meer ontvangen. Kan dat?
Ja, je kan je uitschrijven op de OKay-folder via de website. Log in op je profiel, ga naar ‘communicaties’ en vink de OKay-folder uit. Heb je nog geen profiel? Registreer je dan hier.
Werkt XTRA samen met de factuurkaart of de Colruyt factuur- en betaalkaart?
Xtra is uitsluitend voor particulieren. Professionals kunnen bij OKay kiezen voor de factuurkaart of de Colruyt factuur- en betaalkaart. Professionele klanten kunnen uiteraard wel een Xtra-kaart aanvragen op hun eigen naam. Daarmee kunnen ze als particulier persoonlijke aankopen doen.

Meer vragen over Xtra? Ga naar xtra.colruytgroup.be

Vragen over de Scan.Pay.Go.-app

Je vindt alle informatie over de Scan.Pay.Go.-app op scanpaygo.be

FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
BTW BE0464.994.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag beschikbaar
maandag t.e.m. zondag
7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)