Ontdek de nieuwe Handig dichtbij-krant

‘t Is alweer september. Allemaal samen starten we aan een gloednieuw schooljaar of gaan we na een verdiende verlofperiode terug aan het werk. Misschien verloopt de opstart voor jou en jouw gezin dit jaar wel een beetje anders dan normaal en zijn er nieuwe aanpassingen waarmee je rekening moet houden. Jouw OKay-team helpt je graag op weg naar een geslaagde back-to-school periode!

Hoe we dat doen? We delen gezonde ontbijtrecepten die je op voorhand kan maken, inspiratie voor een lunch vol energie en avondeten dat jij in 1, 2, 3 op tafel tovert. Daarnaast geven we tips voor een vlotte, stressvrije én leuke start met onder andere een doe-het-zelf weekplanner en leuke brooddoosberichtjes.

Veel succes! En vooral: veel plezier!


Deze ontbijtjes maak je vooraf al klaar

Terug naar school of aan het werk? Start je ochtendrush met een smoothie boordevol vitaminen en smul van hartige eimuffins of vrolijke ontbijtkikkers. Alle recepten kun je de avond voordien voorbereiden zodat je ‘s ochtends geniet van een snel én gezond ontbijt. Goeiemorgen!

Ontbijtkikker

Hartige eimuffins

Vitamineboost


Breinvoer voor kids en studenten

Of je nu een kind, tiener of jongvolwassen student in huis hebt: scholieren hebben veel voedingsstoffen en vitaminen nodig om zich een hele dag te kunnen concentreren op de leerstof. Onze zonnige en kleurrijke lunchtips zullen ze met smaak oppeuzelen tijdens hun pauze.

Zoete lunchrolletjes

Download recept

Broodje groene groentjes

Download recept

Zonnige pistolet met rivierkreeftensalade

Download recept

Verrassend veggie

Download recept

Makkelijk en superlekker

September is altijd een drukke maand. Wees daarom voorbereid en maak een maaltijdplan. Onze makkelijke en lekkere recepten mogen zeker niet ontbreken. Ze zijn niet alleen snel klaar, maar smaken ook lekker én zitten vol gezonde voedingsstoffen.

Pittige kippenburger met groen slaatje

10-minutenwraps met halloumi en avocado

Pita-pizza's in drie variaties


Een praktische planner en een leuke extra

Wanneer de lessen van start gaan en jouw kinderen weer met hun neus tussen de boeken kruipen, zorgt dat meestal voor een extra drukke agenda. De oplossing? Een handige weekplanner voor het hele gezin. Voor de kleintjes die een extra duwtje in de rug nodig hebben verzonnen we daarnaast leuke brooddoosberichtjes die je stiekem in hun lunchbox verstopt. Benieuwd? De weekplanner en de brooddoosberichtjes vind je hieronder. Je kan er direct mee aan de slag!

Weekplanner

Download planner

Brooddoosberichtjes

Download berichtjes
FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
BTW BE0464.994.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag beschikbaar
maandag t.e.m. zondag
7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)