Bij Okay ligt de focus op vers. We bieden je een uitgebreid assortiment vers fruit, verse groenten en dagvers brood. In onze gekoelde freshmart vind je ook een ruim aanbod 100 % Belgisch vlees en verse, duurzame vis. Ook voor zuivelproducten in vele soorten en smaken, of voor iets lekkers tussen de boterhammen ben je bij Okay aan het juiste adres.

Smakelijk brood

Zin in lekker vers brood? In onze broodhoek vind je steeds een gevarieerd aanbod dagvers brood, waaronder een assortiment bio-broden.

Daarnaast kan je er terecht voor heerlijke koffiekoeken en diverse broodjes die meerdere keren per dag ter plaatse worden afgebakken. Meer dan een bezoekje waard dus!

Vers brood bij OKay

Verse groenten & fruit

In onze gekoelde freshmart vind je een uitgebreid assortiment dagverse en kwaliteitsvolle groenten en fruit. Je kan er ook terecht voor allerlei Belgische en seizoensproducten.

Om de versheid en de kwaliteit ervan te garanderen wordt de koudeketen van transport tot in de winkel gerespecteerd. Zo behouden de producten hun rijke smaak.

Verse groenten en fruit bij OKay

100 % Belgisch vlees

In onze freshmart vind je een ruime keuze aan vers, 100 % Belgisch vlees. Daarnaast bieden we ook lekker gevogelte aan. Elke dag leveren koelwagens met de grootste zorgvuldigheid onze vleeswaren.

Voor jouw gemak bieden we ze aan in handige voorverpakte porties. Gegarandeerd topkwaliteit!

Vers vlees bij OKay

Verse, duurzame vis

Bij Okay vind je een mooie keuze aan verse vis in voorverpakte porties in de freshmart. Onze vis is afkomstig van duurzame visserij, en draagt het ASC of MSC-label op de verpakking. Zo heb je altijd lekkere vis op je bord die op een duurzame, verantwoorde manier is gevangen of gekweekt.

Verse, duurzame vis bij OKay

Veggie

Natuurlijk vind je bij Okay ook een aanbod veggie-producten. Ons thuismerk Boni Selection Veggie breidt zijn gamma regelmatig uit met nieuwe, smakelijke vegetarische producten.

Veggie bij OKay

Charcuterie

Graag iets lekkers tussen je boterhammen? Dan ben je bij Okay aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment charcuterie: salami, gekookte ham, lunchworst ... Voor elke goesting en elk moment.

Naast ons breed basisaanbod, vind je bij Okay ook exclusieve Belgische en Italiaanse topproducten.

Charcuterie bij OKay

Ontdek ook ons exclusief Boni Freshpack-assortiment charcuterie, in een milieuvriendelijke papieren verpakking.