Ontdek sushi van Sushi Daily bij OKay.

Konnichiwa! Verzot op heerlijke sushi, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Dankzij Sushi Daily kan je ook makkelijk verse sushi kopen bij jouw OKay. Geniet van traditionele sushi of een verrassende mix met verschillende soorten.

Het verhaal van Sushi Daily

Het verhaal van Sushi Daily begon met een belofte van oprichtster Kelly Choi aan haar mentor en sushi-meester Yamamoto-San: het sushi-aanbod in Europa verbeteren. Zo gezegd, zo gedaan. Sindsdien trainen ze de meest gepassioneerde sushi-chefs en streven ze ernaar de beste sushi ter wereld aan te bieden.

Sushi-chefs

Handgemaakte sushi met verse ingrediënten

Bij OKay vinden we het belangrijk om elke dag verse producten aan te bieden. Van vlees, vis, groenten en fruit tot brood … Je vindt het allemaal in onze winkels.

En ook de sushi van Sushi Daily past perfect in ons versaanbod. De chefs gaan in hun atelier aan de slag met verse, natuurlijke ingrediënten en zorgen zo voor handgemaakte sushi van hoge kwaliteit. De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en er worden geen beschermde vissoorten gebruikt en alleen lijngevangen tonijn.

Waar kan je Sushi Daily kopen?

Benieuwd of je Sushi Daily ook kan kopen in jouw OKay-winkel?

Het sushi-assortiment bij OKay

Zin gekregen? Hieronder vind je een greep uit ons uitgebreide sushi-aanbod. Ontdek alle verschillende soorten in jouw OKay-winkel!

Maxi Maki
Menu duo zalm
Combo one