Bij Okay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.

Hoe garandeert Okay de laagste prijzen in de buurt?

Bij Okay vind je altijd de laagste prijzen in de buurt. Daarvoor vergelijken we de prijzen van onze producten met de prijzen van identieke producten of producten met een vergelijkbare kwaliteit in concurrerende supermarkten in jouw buurt (= binnen een straal van enkele kilometers rond de winkel).

Laagste prijzen

Dagelijks gaan er 62 medewerkers op pad om elke dag 62.000 prijzen te noteren in concurrerende supermarkten verspreid over het hele land. Onze medewerkers pluizen bovendien alle promotiefolders van andere winkels uit.

Deze resultaten geven ze in op de computer, die ze automatisch vergelijkt met onze prijzen en kortingen. Zo kunnen we, indien nodig, onze prijs aanpassen.

Toch ergens een lagere prijs gezien?

Vind je ondanks onze inspanningen elders voor een bepaald product toch een lagere prijs? Laat het ons weten!

Je kan dit gewoon melden aan een winkelmedewerker van jouw Okay-winkel. Je kan ons ook telefonisch of via e-mail contacteren.

Medewerker klantendienst

Eénmaal we je melding ontvangen, gaan we direct aan het werk om dit na te gaan. Indien nodig passen wij onze prijs aan in de omliggende Okay-winkels. Als je het product al gekocht hebt, betalen we je het verschil terug.

Rood of blauw, onze prijs is altijd de laagste in jouw buurt

Prijspromo’s boven op de laagste prijzen in jouw buurt, herken je aan hun rode kleur.

De laagste prijs in jouw buurt noteren we altijd in het blauw. Net als de prijzen die we verlagen als reactie op onze concurrenten.

Onze prijs is dus altijd de laagste in de buurt.

Rode en blauwe prijs

Ontdek het snel zelf in de folder en op de prijsetiketten in de winkel en doe makkelijk je voordeel!