Easy Cooking-kookworkshops

Samen met jou zoeken we naar tips & tricks om vlot lekkere gerechten op tafel te toveren, voor elk wat wils! En daarom organiseert OKay boeiende workshops in samenwerking met Colruyt Group Academy. Tijdens zo’n workshop leer je van echte professionals hoe je bepaalde gerechten het best kan klaarmaken en leer je nieuwe (kook)technieken en recepten kennen. De workshops zijn er voor iedereen, van jong tot oud met weinig of veel keukenervaring!


Naar de workshops

Neem een kijkje in ons aanbodDe Easy Cooking-workshops zijn er voor iedereen. Voor volwassenen focussen we op makkelijke, toegankelijke en eenvoudige gerechten (of geven we tips zodat het thuis nog vlotter kan). We organiseren ook enkele workshops voor kinderen van 6 tot 12, alsook qualitytime-workshops om als volwassene met je kind/ kleinkind/ metekind/ neefje/ nichtje … te komen koken!

Onze workshops draaien rond alledaagse thema’s of rond echte feestthema’s zoals Pasen of eindejaar. Alles om je met zoveel mogelijk inspiratie, ideetjes, tips & tricks naar huis te sturen.

Wat mag je verwachten?Elke workshop start met een intro door de verantwoordelijke die je wegwijs maakt in onze keuken en de lesgever die je meer uitleg geeft over de recepten. Je hoeft zelf niets mee te nemen, wij voorzien een schort en keukenmateriaal.

We verdelen de recepten en gaan samen aan de slag. De lesgever is steeds beschikbaar voor vragen en springt bij waar nodig. Aan het eind proeven we van al dat lekkers en kan je extra uitleg vragen.

Na de workshop krijg je een goodiebag met een receptenboekje met de gemaakte recepten en enkele producten om thuis opnieuw aan de slag te gaan!

Reeds op 11 locaties in België!

Het doel van Colruyt Group Academy is oplossingen aanreiken voor dagelijkse thema’s en situaties en mensen inspireren. De workshops verlopen in een ongedwongen sfeer die ideaal is om te ontmoeten, te ontdekken en te ondernemen.

Iedere locatie van Colruyt Group Academy beschikt over een of meerdere volledig ingerichte keukens en verschillende zalen. Hier worden workshops georganiseerd van alle merken van Colruyt Group, alsook van OKay!

Naar de workshops
FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
BTW BE0464.994.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag beschikbaar
maandag t.e.m. zondag
7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)