Boni Selection-melk voor een stabiele prijs

Onze Boni Selection-melk is 100 % Belgisch. Dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat door te kiezen voor deze melk je mee zorgt voor de inkomenszekerheid van wel 330 Belgische melkveehouders?

In 2019 zette Colruyt Group een partnerschap op met zuivelbedrijf Inex. Het idee? Voor minimum vijf jaar een vaste melkprijs bepalen. Zo zijn de 330 deelnemende landbouwbedrijven zeker van hun afzet én hun inkomen.

Vaste prijs voor de boeren

Na heel wat studiewerk werd de prijs bepaald op 34,76 cent/liter. Deze blijft 5 jaar constant maar wordt wel geïndexeerd zodat de prijs de kostenevolutie van de melkveehouders kan volgen. Op deze manier zijn ze zeker van hun inkomen en kunnen ze op een duurzame manier investeren in groei.

En wat met jouw portemonnee? In onze winkels blijven we gewoon de concurrentie volgen en betaal je zoals altijd de laagste prijs in jouw buurt.

Nieuwe verpakking

Sinds 1 april ligt de melk uit dit project in onze rekken. Je herkent ze aan de nieuwe verpakking: de flessen hebben geen aluminium flapje meer en je kan ze geopend horizontaal in de koelkast bewaren. Lekker makkelijk dus.

Ontdek de Boni Selection-melk nu in je OKay en steun zo onze Belgische boeren.


Een respectvolle vergoeding voor 330 lokale melkboeren. Zo werken wij aan een betere samenleving, stap voor stap.

Ontdek nog meer initiatieven
FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
KBO 0464.994.145
BTW BE0464.994.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag bereikbaar
maandag t.e.m. zaterdag: 7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)
zondag: 10 tot 20 uur

Volg ons op sociale media