Zo goed en toch zo gemakkelijk

Het is niet omdat je feest onvergetelijk moet worden, dat je daarom een hele avond in de keuken moet staan. Je wil je eigen party ook niet missen natuurlijk. In de wetenschap dat lekker en makkelijk perfect samengaan, zijn hier een heleboel lekkere recepten die niet te veel tijd in beslag nemen!

Cocktails & Mocktail

Elk geslaagd feestje start met een lekkere (en liefst mooie) cocktail of verfrissende mocktail. Maak het niet te ingewikkeld, hou het simpel en lekker. En vergeet niet te klinken! Deze 3 drankjes tover je in een handomdraai op tafel.

Gin-tonic met braambessen en komkommer

Download recept

Ginger-orange mocktail

Download recept

Tequila-agrum cocktail

Download recept

Zorg voor stijlvolle glazen

Feest op je glas

Download recept

Eenvoudige voorgerechtjes

Wat is het meest onweerstaanbare op aarde? Juist ja, hapjes! Tegen een bord vol verschillende mini-voorgerechtjes kun je gewoon geen neen zeggen. En het handige is: als je er na het vieren nog over hebt, kan je ze gewoon invriezen voor de volgende dag. Als …

Hieronder vind je onze 3 makkelijke hapjes waar wij alvast niet van af kunnen blijven.

Snelle halloumifrietjes met avocadodip

Download recept

Yakitori-glaasje met pinda en lente-uitjes

Download recept

Toastjes met manchego, abrikozenconfituur en Spaanse ham

Download recept


Easy hoofdgerechten

Met je hoofdgerecht wil je natuurlijk groots uitpakken. Gelukkig hoef je je daarvoor geen halve dag op te sluiten in de keuken! Wij hebben namelijk twee menu’s voor je samengesteld. Ons inspiratiemenu is spek naar de bek voor wie graag nieuwe smaken leert kennen. Het Bourgondische menu is samengesteld voor mensen met een fobie voor lege borden. Zij zullen hun hartje kunnen ophalen! Daarnaast presenteren we ook een keilekker kidsmenu. Stel je liever zelf een menu samen? Ook dat kan bij ons!

Inspiratiemenu

Een uitgebreide apero om te delen, een pittige amusesoep, een oosters getint hoofdgerecht en een assortiment heerlijke dessertjes. Met 1 gratis fles bijpassende wijn.

Bekijk het Inspiratiemenu

Bourgondisch menu

Lekker lang tafelen met een rijkelijk gevulde aperoplank, een romige soep, gevolgd door een gevulde sint-jakobsschelp en een heerlijk hoofdgerecht met kwartel. Met 1 gratis fles bijpassende wijn.

Bekijk het Bourgondische menu

Kidsmenu

Balletjes in tomatensaus met minikroketten, framblijdessert en een gratis flesje Kidibul.

Bekijk het Kidsmenu

Stel zelf je menu samen

Kies 3 gangen per menu: soep, voorgerecht en hoofdgerecht. Bij elk menu krijg je 1 gratis fles wijn (wit, rood of bubbels). Je kan ook makkelijk extragerechten reserveren.

Aan de slag


Gemakkelijke decoratietips

Tijdens de feestdagen wil je jouw stulpje natuurlijk gezellig maken! Zo dompel je al je gasten om in die heerlijke eindejaarssfeer en wordt jouw huis ook voor hen een beetje thuis. Daarom zetten we hier 3 eenvoudige decoratietips op een rijtje.

Dennenappel-art

Download tip

Kerstkaarsjes

Download tip

Kerstservet

Download tip
FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
KBO 0464.994.145
BTW BE0464.994.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag bereikbaar
maandag t.e.m. zaterdag: 7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)
zondag: 10 tot 20 uur

Volg ons op sociale media