Spaar deze zomer mee voor 6 gratis Belgische producten.

Hoe werkt het?

Doe je boodschappen van 30/6 t.e.m. 24/8/2021 bij OKay en ontvang 1 spaarsticker per aankoopschijf van € 20 en op vertoon van je Xtra. Heb je nog geen Xtra? Vraag ze aan in je winkel of via okay.be/mijn-xtra.

Neem je gratis producten uit de rekken en geef ze af aan de kassa, samen met je ingevulde spaarkaart en je Xtra. Je kiest zelf tot welke producten je spaart en wanneer je je spaarkaart inruilt. Wanneer je gratis producten meeneemt, vinkt een medewerker deze af van je spaarkaart. Je neemt je spaarkaart dan terug mee naar huis zodat je kan verder sparen voor de volgende producten. Je kan maximaal 1 volle spaarkaart inruilen per Xtra.


Tot wanneer?

Je kan je spaarkaart inruilen t.e.m. 7/9/2021.

Geldig bij OKay van 30/6 t.e.m. 24/8/2021 op vertoon van je Xtra en bij afgifte van de originele spaarkaart met originele spaarstickers. Bij een volle spaarkaart ontvang je 6 gratis producten, als je kaart niet vol is, heb je recht op alle gratis producten tot aan de laatste sticker. Minimumaankoopbedrag berekend na aftrek van alle kortingen en exclusief statiegeld. Geldig op het volledige assortiment, behalve rookwaren, cadeaukaarten, herlaadkaarten, kranten, tijdschriften, postzegels, vuilniszakken en producten van de Nationale Loterij. Ruil je spaarkaarten in t.e.m. 7/9/2021. Niet omruilbaar tegen contanten. Gratis producten af te halen in de winkel. Zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 volle spaarkaart per Xtra.

Spaar voor deze 6 gratis Belgische producten.

Komkommer

1 stuk

De kwekers van BelOrta zijn traditionele familiebedrijven die heel het jaar door echte Belgische komkommers leveren.


Croky

ketchup
200 g

Deze heerlijk krokante chips met zoete ketchupsmaak van Croky bevatten geen gluten en worden in een Belgische fabriek geproduceerd.


Crumbel

boterwafeltjes 250 g of
minispeculoos met melkchocolade 300 g

De wafels met boter en de minispeculoosjes met chocolade van het familiebedrijf Crumbel zijn van hoge kwaliteit, vervaardigd met de beste ingrediënten en smaakvol tot het laatste koekje.


Juice For You

appel-perensap
1,5 L

Het fruitsap Juice For You is gemaakt met 100 % fruit en zonder bewaarmiddelen. Een echte vitaminebom op elk moment van de dag.Ook hier was normaal een postkaart met groetjes uit de Ardennen voorzien.

Door de dramatische gebeurtenissen van de voorbije dagen, vinden we dat echter niet zo gepast.

Het beeld zal helaas wel verschijnen in onze volgende folder, die is al gedrukt. Onze excuses daarvoor.

Ook bij OKay leven we mee met alle slachtoffers en wensen we hen veel moed!

Bru

natuurlijk lichtbruisend mineraalwater
8 x 50 cl

De natuurlijke parels van BRU zijn het resultaat van het onophoudelijke contact met de kristalrotsen uit de regio van Stoumont.


Estaminet

pils Refined Lager in blik 6 x 33 cl

OF

Cornet

blond bier 4 x 33 cl

Estaminet is een bijzondere pils, gebrouwen met vier verschillende soorten hop. Het trage rijpingsproces geeft het bier een verfijnde smaak.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Bij elke spaarkaart krijg je ook nog een leuke postkaart. Zo kan je je vrienden en familie groetjes doen uit de lekkerste streken in eigen land. Ontdek ze allemaal in jouw Okay.

Nog meer inspiratie? Ga snel naar onze pagina boordevol originele recepten met zomerse Belgische producten!

FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
BTW BE0464.994.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag bereikbaar
maandag t.e.m. zaterdag: 7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)
zondag: 10 tot 20 uur