Collect&Go Connect: boodschappen doen voor elkaarOKay is de supermarkt waar je snel, goedkoop en makkelijk je dagelijkse boodschappen doet. Via Collect&Go Connect, een nieuw én gratis online platform, willen we mensen verbinden die voor elkaar boodschappen willen doen.

Mensen uit de buurt in contact brengen

Met dit platform brengen we 2 groepen mensen in contact met elkaar. Mensen die graag hulp krijgen bij het boodschappen doen (bijv. gezinnen met kinderen, mensen die (tijdelijk) minder vlot ter been zijn of mensen met een drukke agenda) en mensen die door te winkelen voor anderen een centje willen bijverdienen (boodschappers).

Hoe het werkt? Via de app Collect&Go Connect (beschikbaar in de App Store en op Google Play) stel je een boodschappenlijstje samen. Je kiest daarvoor uit een selectie van het assortiment van OKay en OKay Compact. Daarna duid je aan op welke dag, op welk tijdstip en voor welke vergoeding je de boodschappen thuis geleverd wil krijgen.

Ben je graag boodschapper? Dan geef je aan binnen welke straal je boodschappen wil doen. Je krijgt dan alleen winkelwagens te zien die hieraan beantwoorden. Je kiest zelf welke boodschappenlijstjes je aanvaardt, rekening houdend met je beschikbaarheid en de vergoeding die je krijgt. De betaling wordt eenvoudig geregeld via het platform van Collect&Go Connect.

Eerste initiatief in de deeleconomie

Collect&Go Connect is het eerste initiatief van Colruyt Group in de deeleconomie, en is complementair aan Collect&Go, die met meer dan 200 afhaalpunten nog altijd hét speerpunt is van de online boodschappendienst van Colruyt Group. Maar vanuit de filosofie ‘Boodschappen doen makkelijk maken’ willen we ook andere services ontwikkelen die de klanten kunnen ontzorgen. Op die manier stimuleren we ook het sociale netwerk in de buurt.

Elke buurt is anders. Daarom testen we de service gedurende 6 maanden (tot half juli 2020) in een 20-tal OKay- en OKay Compact-winkels. Woon je vlakbij Gent, Destelbergen, Ledeberg, Sint-Amandsberg, Beernem, Anzegem, Deerlijk, Zwevegem, Antwerpen, as Roeselare-Tielt, Kortrijk, Aalst of Bilzen, dan kan je Collect&Go Connect mee in primeur testen!


Boodschappen doen voor elkaar, da’s een boost voor het sociale netwerk in je buurt. Zo werken we allemaal stap voor stap aan een warmere samenleving.

Ontdek nog meer initiatieven
FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
BTW BE0464.994.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag beschikbaar
maandag t.e.m. zondag
7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)