Nieuw bij Boni Selection:
courgettesoep van enVie

Bij de enVie-soepen van Boni Selection vind je nu een nieuwe soep in het assortiment: courgettesoep. Een kom van deze lekkere soep past perfect bij elke maaltijd. En in de zomer kan je deze ook koud genieten. Proef ze nu!

1. Nieuwe carrièrekansen voor werklozen

Langdurig werklozen vinden vaak maar moeizaam hun weg terug naar de arbeidsmarkt. En juist aan deze mensen rijkt enVie een helpende hand. Binnen de warme sfeer van hun sociale onderneming krijgen hun werknemers een intensieve opleiding van 1 jaar, waarna ze volledig klaargestoomd zijn om een nieuwe en stabiele baan te vinden.

2. Minder voedselverspilling

Jaarlijks belandt 1/3 van alle voedingsmiddelen in de vuilnisbak. Door te werken met groente-overschotten en groenten die niet voor de verkoop geselecteerd worden gaat enVie voedselverspilling tegen. Alle groenten zijn welkom en worden verwerkt tot heerlijke soep!

3. (H)eerlijke soepen

De lekkere soepen van enVie bestaan voor 40 tot 55 % uit verse groenten, zijn 100 % natuurlijk en bevatten geen additieven of kleurstoffen. Elk recept wordt zorgvuldig samengesteld en bevat groenten, water, kruiden … en niets anders! Bovendien zijn alle groenten afkomstig van Belgische producenten, wat de soepen 100 % Belgisch maakt.

Dankzij deze 5 grote partners kan enVie op extra steun van buitenaf rekenen:


  • McCain (investeerder)

  • Randstad Group (werft werknemers aan)

  • REO Veiling (levert de groenten)

  • Colruyt Group: zorgt dankzij zijn uitgebreide distributienetwerk voor extra zichtbaarheid voor enVie. Via OKay geraakt de soep tot bij de consument.

  • De Belgische Federatie van Voedselbanken (morele partner)

Ontdek 4 heerlijke serveertips voor onze soepen

Courgettesoep

Meng wat room en enkele blaadjes peterselie

Soep van 6 groenten

Verkruimel er wat feta over en werk af met een plukje platte peterselie.

Wortelsoep

Werk af met een schepje zure room, een snuifje cayennepeper en een plukje koriander

Tomatencrème met basilicum

Werk af met wat croutons, een blaadje basilicum en stukjes zongedroogde tomaatjes of pancettasnippers. Bak de pancetta eerst 10 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.

FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
BTW BE0464.994.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag beschikbaar
maandag t.e.m. zondag
7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)