(H)eerlijke Belgische soep van enVie

Bij OKay vind je ook heerlijke soepen onder het merk Boni Selection. De soepen worden gemaakt door sociale onderneming enVie uit Anderlecht en zijn 100 % natuurlijk, zonder bewaarmiddelen, kunstmatige aroma’s of smaakversterkers. Bovendien worden de soepen uitsluitend met seizoensgroenten bereid. De soepen van enVie bevatten 125 g verse groenten per 250 ml soep, goed voor een stevige portie vitamines, vezels en mineralen.

Minder voedselverspilling

Jaarlijks belandt een derde van alle voedingsmiddelen in de vuilnisbak. enVie gaat voedselverspilling tegen door te werken met groenteoverschotten en groenten die op de veiling niet verkocht raakten, bijvoorbeeld omdat er te veel aanbod of te weinig vraag was. Alle groenten zijn welkom en worden verwerkt tot heerlijke soep! Plus, de telers krijgen een betere vergoeding dan ze zouden krijgen wanneer ze hun groenten verkopen als veevoer.

Nieuwe carrièrekansen voor werklozen

Langdurig werkzoekenden vinden vaak maar moeizaam hun weg terug naar de arbeidsmarkt. Juist aan deze mensen rijkt enVie een helpende hand. Binnen de warme sfeer van hun sociale onderneming krijgen hun werknemers een intensieve opleiding van een jaar en worden ze ondersteund bij het vinden van een nieuwe en stabiele baan.

Verkrijgbaar bij OKay

Proef van de tomatenroomsoep met basilicum, de courgettevelouté, de preiroomsoep óf de gazpacho van enVie. Je vindt ze nu in een grotere fles van 1 L in jouw OKay.

Meer weten over enVie?

Surf naar envieatelier.be of bekijk het filmpje.


Met de 100 % natuurlijke soep van Boni enVie draag je bij aan het verminderen van voedselverspilling en help je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt re-integreren. Zo dragen we bij aan een betere samenleving, een betere gezondheid, en een beter milieu, stap voor stap.

FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
KBO 0464.994.145
BTW BE0464.994.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag bereikbaar
maandag t.e.m. zaterdag: 7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)
zondag: 10 tot 20 uur

Volg ons op sociale media