Koop een petpakket en steun kinderen met kanker.

Gemaakt op 24/04/2023

Kom op tegen Kanker wil kinderen met kanker steunen en de ziekte bespreekbaar maken bij leeftijdsgenootjes. Daarom is er in 2023 opnieuw een editie van ‘De Pet op tegen Kanker’, in samenwerking met Ketnet en Okay.

Petten om te pimpen!

Koop je petpakket bij Okay en Okay Compact

Kom langs in je Okay- of Okay Compact-winkel en koop voor € 9 een petpakket. Zo zet je samen met Ketnet en Gloria Monserez je pet op tegen kanker. In elk pakket zit een pet (op kindermaat) en enkele kleurstiften om je pet te pimpen. 

Ketnet-wrapper Gloria Monserez ontwierp een coole pet met tekeningen die je kind kan afmaken en inkleuren. Vooraan is er plaats voor een boodschap of naam. De pet is verpakt in een herbruikbaar zakje van gerecycleerd materiaal.

Extra leuk: op 26 mei is het Petnet-dag en dan roept Ketnet alle kinderen op om met hun gepimpte pet naar school te komen! 

Wat gebeurt er met de opbrengst?

De opbrengst van de petpaketten wordt integraal doorgestort aan Kom op tegen Kanker. Zij organiseren allerlei initiatieven voor kinderen die getroffen zijn door kanker, zoals een dag zorgeloos plezier in een pretpark, een onvergetelijke vakantieweek …   

Lees meer op depetoptegenkanker.be.


Dit initiatief draagt bij tot stap voor stap

Pimp jij ook je eigen pet, dan steun jij kinderen met kanker. Zo dragen we samen bij aan een betere samenleving, stap voor stap.

Meer info over stap voor stap

Stap voor Stap - Samenleving